#223 Jens Brändström

 #223 Jens Brändström

 

”Nu sitter jag på en bondgård i Transylvanien”

I höst inleder han sin fjärde raka säsong som tränare utomlands. I Mjörnbergs Trashtalk berättar tränaren Jens Brändström om sin resa från att vara lite av en doldistränare i Sverige och Hockeyettan till en karriär som coach i annorlunda hockeyländer.

Det blir snack om livet i Transylvanien, att coacha Jimmie Ericsson, motgången Lindlöven, att bli kvar i Ungern under pandemin, ett högt tonläge mot domare, en soptunna på isen, kulturskillnader, ledarskap och väldigt mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där Jens Brändström snackar om varför fler borde söka sig till annorlunda hockeyländer för att krydda karriären, vilka de stora utmaningarna är på och utanför isen och kanske framförallt hur man bär sig åt för att ta sig dit…

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden i alla de vanliga poddapparna, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare