Snabbskrinnarsnajpern förlänger – stjärnbygget bara växer

 Snabbskrinnarsnajpern förlänger – stjärnbygget bara växer

 

Fansen samlade in massor av pengar, nu fullföljer klubben skådespelet genom att skriva kontrakt med snabbskrinnarsnajpern och göra honom till supporterspelare.

Som många redan hade gissat blir den skicklige finske forwarden Juho Liuksiala kvar i Nybro Vikings även kommande säsong.

– Det är verkligen en fjäder i hatten för Nybro Vikings att vi lyckas behålla Juho. Hans spetsegenskaper med framförallt sin skridskoåkning och sitt skott är sällsynta på Hockeyettannivå. Juho gjorde ett väldigt fint slutspel och kvalserie den föregående säsongen och var väldigt viktig för vår offensiv. Jag vill rikta ett stort tack till Viking Support och alla som bidrog till kampanjen som gjorde det möjligt att vi kunde behålla Liuksiala ytterligare minst en säsong, det visar verkligen hur starka vi är tillsammans, säger klubbchefen Rasmus Aro på Nybro hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare