#222 Daniel Fahlström

 #222 Daniel Fahlström

 

”Det stod alltid om målvaktsparet, att det var det som var bra och inte själva målvakten”

I höst går han in på sin fjärde raka säsong som burväktare i Nyköping. I Mjörnbergs Trashtalk berättar målvakten Daniel Fahlström om hur det kommer sig att han blir kvar så länge i varje klubb och de gånger han trots allt varit snubblande nära Hockeyallsvenskan.

Det blir så klart också snack om varför han blev målvakt, åren när han trots att han spelade bra ändå ständigt hamnade i skuggan av andra eller i situationer med delat ansvar, hur det är att få reda på vem som ska stå två timmar innan nedsläpp, baksidan med statistik, att ha spons, vad som hände när Nyköpings storsatsning säsongen 19/20 havererade, att få en målvakt som huvudtränare och väldigt mycket annat. (och ja, det är en felsägning som avslutar hela kalaset, 21/22 ska naturligtvis vara 22/23).

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där Daniel Fahlström berättar om vilka han anser är de bästa och värsta hallarna i Hockeyettan. Andra målvakter som förtjänar cred, underskattade spelare, bra is och en hel del annat som kan vara kul att veta.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden i alla de vanliga poddapparna, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare