#221 Ett vackert exempel på föreningsdemokrati

 #221 Ett vackert exempel på föreningsdemokrati

 

Innan en ljuvlig sommar fylld med intervjuer tar vid hinner Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund med ytterligare ett analysavsnitt.

Vi snackar om kaoset och styrelsekuppen i Halmstad, en ”ratad” ålderman, Mörrums intressanta målvaktspar, ansvarstagande Troja/Ljungby, supporterspelaren som kanske är lite av ett frågetecken, en suspekt backsida, en ny Challe Berglund och finländska stjärnor. Bland en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi skärskådar storsatsande Karlskronas lagbygge inför kommande säsong. Vi tittar närmare på samtliga lagdelar, funderar över de spelare som ryktas vara på väg in och resonerar kring slagstyrkan på den trupp som kommer kliva in i säsongen. Håller den för en allsvensk satsning? Vi diskuterar i ”Skärskådar Karlskronas lagbygge”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare