Den amerikanske gnuggaren går till seriekonkurrent

 Den amerikanske gnuggaren går till seriekonkurrent

 

Efter tre säsonger i klubben väljer den amerikanske forwarden att röra på sig och har gjort klart med en seriekonkurrent.

Det blir inget mer spel i Visby/Roma för gnuggaren Chase Phelps. Istället har han skrivit på för Hanviken.

– En smart forward som under tiden på Gotland sett till att sin omgivning varit framgångsrik, vilket självfallet är en fantastisk egenskap men vi tror att Chase har mer produktion i sig. Vi har hållit ögonen på honom under säsongen och är nu trygga med att Chase intåg i truppen kommer addera tuffhet, smartness och professionalitet, vilket känns mycket bra, säger spelarutvecklaren Marcus Due-Boje på Hanvikens Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare