Rutinerade poängspelaren förlänger

 Rutinerade poängspelaren förlänger

 

Forwarden har hunnit bli ordentligt rutinerad vid det här laget och spelat för ett gäng olika klubbar i Hockeyettan. Ofta med poängstarkt resultat. Nu är han klar för en tredje raka säsong i samma klubb.

Forwarden Matthias Sundberg förlänger med Hanviken.

– Att Brallan förlänger är väldigt viktigt för oss. Han har enorm rutin och har lett laget under två säsonger till två framgångsrika år. Matthias hockey-IQ är högt nog för att spela på högre nivåer. Han ligger alltid rätt i banan och ser passningar och lösningar som andra inte ser. Vilket har gjort honom till en regelbunden poängspelare på Hockeyettan nivån, säger den biträdande sportchefen William Garpenlöv på Hanvikens Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare