#220 Vision Hockeyallsvenskan blah blah blah

 #220 Vision Hockeyallsvenskan blah blah blah

 

Att det närmar sig midsommar hindrar inte Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund från att ha ett digert program med Hockeyettan-fokus.

Vi snackar om en flytt från Hockeyettan till SHL, ett förtätat farmarlagssamarbete, Real Hudiksvall, Vimmerbys sänkta spelarbudget, relationen mellan Nybro och Kalmar, huruvida det är vettigt att lansera tidsbestämda satsningar mot Hockeyallsvenskan, Mörrums kliv tillbaka, vad det är som egentligen händer i Kalix, de senaste händelserna under sille season och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi siar kring vilka som kommer bli de potentiella skrällgängen kommande säsong. De där lagen som kommer prestera ett betydligt bättre resultat än de förväntningar de har på sig. Kanske inte nästa säsongs Surahammar, men nästan… Vi diskuterar i ”De potentiella skrällgängen 22/23”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare