#219 Alla vägar bär till Ängelholm

 #219 Alla vägar bär till Ängelholm

 

Det är äntligen dags för Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund att bita tag i det viktigaste från Hockeyettan igen.

Vi snackar om kaoset i Halmstad, tränarrekryteringen i Boden, en nostalgiklubb, en spelarflykt och ryktena om spetsspelare på väg in. Samtidigt funderar vi över riktningen för ett par specifika lagbyggen och veteraner som bestämt sig för en fortsättning i ligan. Bland väldigt mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi efter helgens årsmöte i intresseorganisationen Hockeyettan funderar över var ligan egentligen är på väg någonstans. Vad händer nu och kan den ”nygamla” styrelsen verkligen ta Hockeyettan framåt? Vi diskuterar i ”Var är Hockeyettan på väg?”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare