SHL-meriterade veteranen har bestämt sig för en fortsättning

 SHL-meriterade veteranen har bestämt sig för en fortsättning

 

De senaste säsongerna har den tungt SHL-meriterade veteranen varit en av lagets viktigaste spelare och öst in poäng. Nu har han bestämt sig för att spela vidare en säsong till.

Den 37-årige forwarden Anders Eriksson spelar vidare i Borås.

”Med Anders får vi massvis med rutin och men mentor av rang för våra yngre spelare.  Vinnarinstinkten sitter djupt och han är på plan för att vinna varje moment! Sånt smittar av sig och leder andra mot rätt mål. Anders är extremt stark spelare som med sin smartness och styrka tar sig ur många situationer med pucken under kontroll! Vi vet också att han kan producera och skapa många chanser med sitt uppoffrande sätt att spela”, skriver Borås på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare