Missade hela säsongen – nu skriver importen tvåårskontrakt

 Missade hela säsongen – nu skriver importen tvåårskontrakt

 

Tanken var att han skulle vara en viktig pjäs på backsidan redan säsongen som gick, men en elak knäskada satte stopp för den saken och istället missade finländaren hela säsongen.

Nu gör Samuli Rahikainen och Tranås dock ett nytt försök. Backen skriver tvåårskontrakt med klubben.

– Vi har hela tiden sedan förra året haft som förhoppning att han skulle komma tillbaka och nu är vi i hamn och det känns toppen. Allt har gått enligt plan med operationen förra hösten och rehabträningen efter har gått enligt plan, egentligen lite bättre. Samuli kommer vara helt återställd när han kommer i slutet av augusti och ser fram emot att komma tillbaka och fortsätta sin hockeyresa de kommande två åren i TAIF, säger klubbchefen Stefan Fransson på Tranås hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare