Rutinerade ynglingen skriver nytt kontrakt

 Rutinerade ynglingen skriver nytt kontrakt

 

Forwarden är inte mer än 20 fyllda, men har redan hunnit göra ett gäng säsonger i a-laget. Nu är han klar för ytterligare en säsong.

Den unge forwarden Erik Möller förlänger med Skövde.

– Möller står för hårt jobb och har en härlig lojalitet mot laget i sitt sätt att spela. Han har de senaste åren utvecklat en otroligt fin attityd till jobbet på isen och har lärt sig spelet över hela banan på ett jättefint sätt. Han har fått mycket defensiva uppgifter senaste åren där han dragit ett stort lass trots sin ålder i boxplay. Vi hoppas att han ska ta ytterligare kliv kommande säsong. Jag vet att han jobbar stenhårt på att även få igång sin offensiv även på A-lagsnivå, men det kommer komma. Den gång säsongen skapade han, framför allt under hösten, massor av målchanser för sig och sin femma och jag känner stor förhoppning om att han ska ta ett kliv till kommande säsong, säger klubbchefen Anders Lundström på Skövdes hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare