Förstärker med kraft från toppkonkurrenten – tre forwards klara

 Förstärker med kraft från toppkonkurrenten – tre forwards klara

 

När det gäller uttalade ambitioner om att ta klivet uppåt är Mariestad definitivt en toppkonkurrent till Nybro. Nu värvar Vikings därifrån.

Anfallarna Simon Ericsson och Albin Kedbrant lämnar Mariestad för Nybro som dessutom meddelar att Robin Wengdahl förlänger.

– Det känns bra att kunna fylla på truppen med Robin, Albin och Simon. ”Wengan” brinner för Nybro Vikings och är en otroligt viktig ambassadör för föreningen. Han står för ett hårt jobb på isen. Albin Kedbrant är en duktig tvåvägscenter med bra storlek. Han kan bidra över hela isen i både det defensiva och det offensiva spelet. Han spelar rejält och har kloka värderingar. En spelare med hög potential. Gällande Simon Ericsson är det en spelare som vi har följt sedan hans tid i Växjö Lakers juniorverksamhet. Han jobbar hårt över hela isen och bidrar också med ett fysiskt spel. Simon kan definitivt bli en publikfavorit i vinter, säger klubbchefen Rasmus Aro på Nybros hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare