Förstärker med kraftfull kanadensare

 Förstärker med kraftfull kanadensare

 

Säsongen som gick hade laget svårt att vinna kamper framför kassarna och gjorde bitvis ett vekt intryck, nu hoppas man råda bot på det med en kraftfull kanadensare.

Kiruna IF knyter till sig den kanadensiske forwarden Paul-Antoine Deslauriers.

–  Det här är en spelartyp som vi saknade i fjol i Kiruna IF, enligt mig. En stor forward som dessutom har bra fart och ett bra hockeysinne. Jag har sett ganska många matcher som han har spelat och gillar det jag ser. Paul förlorar sällan en man-man-kamp. Han säger själv att han behöver jobba på sitt skott och att han kommer att putsa på det under sommaren, men det jag har sett så skjuter han bra, säger sportchefen Thomas Jatko på Kiruna IFs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare