#218 Vi lyfter på hamburgerbrödet

 #218 Vi lyfter på hamburgerbrödet

 

Siktet är fortsatt inställt mot kommande Hockeyettan-säsong för Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi lyfter på hamburgerbrödet för en profil som lägger av, diskuterar konceptet att värva poängsprutande nordamerikaner från division 2, funderar över målvaktssidan i Strömsbro, en backbjässe som återvänder till ligan och lagbyggena som än så länge ser mer än ihåliga ut. Dessutom minns vi med anledning av en profiltränares intåg i ligan en ökänd presskonferens-beef. Bland massa annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi tittar närmare på de spelare som inte får följa med Östersund upp i Hockeyallsvenskan och analyserar var de skulle kunna hitta nya klubbar i Hockeyettan. Vi diskuterar i ”Här skulle Östersunds leftovers passa”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare