Förstärker med poängstark kanadensare

 Förstärker med poängstark kanadensare

 

Säsongen som gick dundrade kanadensaren Colton Kalezic in 23 poäng (13+10) på 14 matcher för HA74 i division 2. Kommande säsong spelar han i Hockeyettan.

Den 22-årige anfallaren byter upp sig och har gjort klart med HC Dalen.

– Jag har haft ögonen på Colton under säsongen och poängskörden talar lite för sig själv och den har varit hög under flera år. Det är en riktigt vass högerskytt som trivs som center och jobbar stenhårt åt båda offensivt samt defensivt som vi kommer ha enormt stor nytta av. Så det ska bli väldigt roligt att få jobba med honom och han kommer säkert bli en publikfavorit på Smedjehov under vintern, säger tränaren och sportchefen Per Gustafsson på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare