Värvar målvakt från grannen

 Värvar målvakt från grannen

 

Det finns en rivalitet mellan klubbarna, men när det inte blir några derbyn nästa säsong norpar den ena klubben istället en målvakt från den andra.

Kumla har degraderats till division 2, men målvakten William Kias blir kvar i Hockeyettan. Han har skrivit på för Lindlöven.

– Trots den tuffa förra säsongen med Kumla hade vi ögonen på honom och tyckte att han gjorde det grymt bra.  Han jobbar hårt varje dag för att bli bättre och bättre. Han passar vår profil perfekt!  Vi har som sagt haft ögonen på honom redan under hans juniortid i Örebro och han var även hos oss en sväng på lån. Känns riktigt bra att han kommer hit och tävlar med ”Fryckan”, säger sportchefen Tomas Östlund på Lindlövens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare