#217 En kokande Hockeyettan-vecka

 #217 En kokande Hockeyettan-vecka

 

En minst sagt het Hockeyettan-vecka sammanfattas av Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om de viktigaste värvningarna och kontraktsförlängningarna, poängkungen som trappar ner, att scouta spelare på hockey-VM, att misslyckas med presentationen av en stor profil, lagbyggen som ser vassa ut och som oroar. Bland väldigt mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi funderar över vad Hockeyettan egentligen är och vill vara. I dagsläget slits ligan ambivalent mellan att vara en breddliga och en serie som vill betrakta sig som någon form av spets, men för att sluta vackla och uppnå någon form av potential måste man förr eller senare bestämma sig. Gå i en specifik inriktning, frågan är bara vilken. Vi diskuterar i ”Bredd eller elit, det är frågan”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare