Rivalens tidigare tränare klar som klubbchef

 Rivalens tidigare tränare klar som klubbchef

 

Föreningen har under en tid varit på jakt efter en ny klubbchef, nu står det klart att det blir den forne tränaren från största rivalen.

I två och en halv säsong mellan 2007 och 2010 stod Mikael Kvarnström på tränarbänken i Skövde. De senaste nio säsongerna har han dock tillbringat som tränare utomlands, men nu återvänder han till Skaraborg i rollen som ny klubbchef i Mariestad.

– Som jag har uppfattat det utifrån så är BoIS en förening som är väl fungerande. Det är med både ödmjukhet och stolthet jag tillträder. Mitt jobb blir att försöka vidareutveckla det som är bra och hitta saker som vi kanske kan göra ändå bättre. Jag har alltid drivits av utveckling. Skapa en skön miljö där alla trivs att vara, säger han på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare