#216 En halverad spelarbudget och topplagsrykten

 #216 En halverad spelarbudget och topplagsrykten

 

När andra tar sommarlov gnuggar Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund vidare. Hockeyettan kan man snacka om året runt.

I veckans avsnitt snackar vi om övergångsrykten kring några toppklubbar, Väsbys imponerande start på lagbygget, klubben som går in i säsongen med nio (!) seniorbackar, en halverad lönebudget och en stjärna som har hittat ett nytt hem…i ett överraskande lag.

Men givetvis funderar vi också över cuper i allmänhet och bilhandlare Björks cup i synnerhet, klubben som är beredd att ta över den finländska stafettpinnen, spelgeniet som blir tränare, tränaren som lämnar och ett intressant ”målvaktsbyte”. Bland väldigt mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi riktar fokus mot de så omdiskuterade sändningsrättigheterna för Hockeyettan. Tre år med ATG har gått, vad händer nu? Blir det en fortsättning, finns det någon som vill ta över och vilka skulle då vara de mest passande intressenterna? Vi diskuterar i ”Framtiden för Hockeyettans rättigheter”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare