Han blir nionde back in i truppen

 Han blir nionde back in i truppen

 

Bredden borde inte behöva bli något problem kommande höst, nu har klubben kontrakterat en nionde back till sin uppställning.

Detta sedan Surahammar valt att förlänga med Mattias Eklund.

– Det känns jättekul att få fortsätta i Sura och bygga vidare på den framgångsrika säsongen vi hade ifjol. En säsong där vi snabbt hittade en bra stämning i gruppen samtidigt som vi fick spelet att stämma. Det kompletterat med ett grymt stöd från läktarhåll så kändes det som vi skulle vinna varje match! Jag hoppas självklart att vi lyckas gå steget längre i år och faktiskt nå kvalserien. Jag tror att vi alla känner att det är något vi har kapacitet för, säger backen på Surahammars hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare