Förstärker med back från Djurgårdens organisation

 Förstärker med back från Djurgårdens organisation

 

Säsongen som gick spenderade 19-årige Nils Strandberg Sarén främst i Djurgårdens J20-lag, men noterades även för nio framträdanden i SHL. Nu väljer han spel i Hockeyettan.

Den unge backen har kritat på ett tvåårsavtal med Huddinge.

– I Nils får vi en extremt skridskostark och rörlig 2-vägs back. Han är duktig på att vända spelet snabbt och har kvick release av pass och skott. Nils har ett utav de bättre rörelsemönstren i spelet utan puck som jag sett senaste åren och tar bort yta från motståndare precis på det sätt som vi vill att våra backar ska göra. Det är en dedikerad person och ytterligare en ung spelare som står och knackar på dörren till HockeyAllsvenskan, säger sportchefen Alexander Ytterberg på Huddinges hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare