Speedkulan stannar i söderserien

 Speedkulan stannar i söderserien

 

Hans tidigare lag får byta serie från den södra till den västra inför kommande säsong, men den speedige forwarden blir kvar i söderserien.

Anfallaren Rasmus Koskinen byter Tranås mot KRIF inför kommande säsong.

– Vi är väldigt glada över att Rasmus ansluter till oss. Vi har stött på han väldigt många gånger de senaste säsongerna. Han är en otroligt bra skridskoåkare som är jobbig att ha efter sig, och han besitter även bra kunskaper i PK som jag gillade från säsongen som gick. Det finns även en uppsida i det offensiva som jag tror vi kan ha nytta av. Han är en bra kille som vet vad han vill och vi har haft bra samtal om hur vi ska få nytta av varandra i framtiden, säger tränaren och sportchefen Emil Ivansson på KRIFs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare