Poängkungen sadlar om – blir coach

 Poängkungen sadlar om – blir coach

 

Han har under många säsonger axlat rollen som intern poängkung i sina Hockeyettan-lag, nu sadlar den spelskicklige forwarden om och blir coach.

Rutinerade Mikael Österblom återvänder som huvudtränare i Segeltorp kommande säsong, men hans nya assisterande är lite av en bomb. Den poängstarke Hockeyettan-profilen Måns Krüger sadlar om och kliver in i rollen som assisterande tränare.

”Måns är mest känd som en mycket skicklig spelare och vinnare av skytteligan i Hockeyettan vid tre tillfällen! Vi tror stenhårt på Måns i den nya rollen och att hans spelarerfarenhet och ledaregenskaper blir viktiga bidrag för utvecklingen av våra spelare”, skriver Segeltorp på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare