Värvar poängstark center från Södertälje

 Värvar poängstark center från Södertälje

 

Säsongen som gick höll den unge centern för det mesta till i Södertäljes J20-lag där han bombade in 58 poäng (22+36) på 48 matcher, men gjorde även 14 framträdanden i den hockeyallsvenska truppen. Nu väntar Hockeyettan.

Centern Johannes Jämsén är klar för spel i Lindlöven kommande säsong.

– I Johannes får vi en seriös spelare med lite allsvensk rutin. Han är en poängfarlig center, men en som även tar ett stort ansvar i defensiven. Ska bli grymt kul att se vad han kan bidra med i laget. Han kan bli ett riktigt utropstecken i vinter! Det är så kul att Johannes vill komma till oss och fortsätta sin utveckling, säger sportchefen Tomas Östlund på Lindlövens hemsida.

 

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare