Målvaktshjälten vänder ”hem” från Hockeyallsvenskan

 Målvaktshjälten vänder ”hem” från Hockeyallsvenskan

 

Han var med på hela klubbens resa mot avancemang till högre division och har nu gjort två säsonger i Hockeyallsvenskan, men det har blivit dags att återvända ”hemåt”.

Målvakten Linus Ryttar, som var en stor del av Väsbys avancemang för några år sedan, vänder tillbaka till klubben efter en säsong i Västerås.

– Fantastiskt kul att Ryttar väljer att vända hemåt efter ett år på vift i Västerås. Han har tidigare visat att han är en absolut toppmålvakt på Hockeyettan-nivå och har nu också fått bygga på med erfarenheter från Hockeyallsvenskan under två säsonger. Han är en vinnare uti fingerspetsarna och har en av de bästa “skallarna” som jag stött på under mina år. Att han nu väljer att tacka nej till fortsatt spel i HA och istället vända hem till Väsby för att vara med på denna resa är något vi är väldigt glada och tacksamma för, säger sportchefen Tom Tärnström på Väsbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare