Backen väljer att sluta på topp

 Backen väljer att sluta på topp

 

Trots att han inte är äldre än 23 år väljer backen att lägga karriären på hyllan, men han slutar på topp efter en riktig succésäsong.

Försvararen Anton Ahlin har spenderat fyra raka säsonger i Surahammars a-lag och den senaste succésäsongen blir hans sista.

– Tyvärr räcker tiden inte till för både en hockeysatsning och firman. Men det känns ändå bra att få sluta efter en riktigt bra säsong och jag hoppas att nästa säsong kan fortsätta på samma sätt för grabbarna i laget. Vill passa på att tacka för min tid i Sura och skicka ett extra tack till Jörgen Mähler för allt engagemang han lägger ner i laget och föreningen och för det förtroende han gett mig under mina år i Sura, säger han på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare