Klubben bekräftar rivalens uppgifter

 Klubben bekräftar rivalens uppgifter

 

Det har redan kommunicerats ut av backens före detta klubb att ett klubbyte står för dörren, nu bekräftas det av nya klubben.

Wings berättade för några dagar sedan på sin hemsida att försvararen Mikael Lengmo lämnar klubben och istället återvänder till Väsby. Nu bekräftas det även av Väsby.

– De flesta i Vilunda känner ju redan igen Micke som var med om den historiska säsongen 19/20 som senare också ledde till Hockeyallsvenskan. Han är en nyttig tvåvägsback som alltid sätter defensiven som största prioritet men som även har en bra blick för spelet och är duktig att sätta igång spelet. Som person är det kanske den allra bästa karaktären jag stött på inom hockeyn, ett praktexemplar på hur man ska vara och bete sig i ett lag, säger sportchefen Tom Tärnström på Väsbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare