#215 Troja/Roma och världsstjärnor på Instagram

 #215 Troja/Roma och världsstjärnor på Instagram

 

Förberedelserna för nästa säsong i Hockeyettan har börjat intensifieras och hamnar under luppen för Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om klubben som avslöjade rivalens värvning, den lilla föreningen som presenterar sina spelare som världsstjärnor på Instagram, en härlig derbybeef, riskerna med att gränsen för Hockeyettan norra flyttar allt längre söderut och målvakten som ska fylla skridskorna efter en av ligans bästa.

Men givetvis fokuserar vi också på lagbyggen i ligan och funderar över de fina namnen som ryktas bort från KHK, veterantätheten i Borås, en målskytt som kanske är lite väl streaky, Troja-Ljungbys strävan efter att bli Visby/Roma, Tranås målvaktssida och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi blickar tillbaka mot säsongen som just passerat och lyfter fram tio profiler som verkligen gjorde sitt till för att på olika sätt förgylla ligan säsongen 21/22. Vi diskuterar i ”Tio profiler från Hockeyettan 21/22”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare