Lämnar söderserien för allsvenskt spel

 Lämnar söderserien för allsvenskt spel

 

Efter två säsonger i den södra Hockeyettan har backen lyckats göra sådant intryck att han nu får en allsvensk chans.

Kommande säsong spelar Måns Krämer, som den gångna säsongen tillhörde Vimmerby, sin hockey i allsvenskan för BIK Karlskoga.

– Måns är en ung och lovande back som tagit vägen hit via spel i HockeyEttan och fått värdefull rutin därifrån. Han har en bra storlek och är en allsidig back som går att använda på olika sätt. Vi är väldigt nöjda med att ha skrivit kontrakt över två säsonger då vi ser en stor potential i honom och ser fram emot att få möjlighet att arbeta med och utveckla honom till att ta nästa steg, säger sportchefen Torsten Yngveson på BIKs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare