Lämnar kvalseriegänget – presenterad av allsvensk klubb

 Lämnar kvalseriegänget – presenterad av allsvensk klubb

 

Det har varit en ganska illa dold hemlighet den senaste veckan att poängspottaren Ludvig Levinsson lämnar Halmstad för allsvenskan, men nu har hans nya klubb tillslut presenterat honom.

Det blir spel med Tingsryd kommande säsong för den spetsige forwarden.

– Jag känner själv att jag har tagit stora kliv, det har varit två nyttiga år för mig. Det har också varit skönt att få börja seniorkarriären med två produktiva säsonger och det är min förhoppning att det ska fortsätta på den inslagna vägen även nästa år. Så jag ser ljust på framtiden och har en bra känsla i kroppen till nästa säsong, säger han på Tingsryds hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare