Backen förlänger efter knöliga säsongen

 Backen förlänger efter knöliga säsongen

 

Han var tilltänkt som en stabil pjäs på backsidan säsongen som gick, men fick en lång startsträcka på grund av skada. Nu är backen klar för en fortsättning.

Anton Sundin kommer att lira vidare med Skövde även kommande säsong.

– Han hade ju en liten annorlunda säsong förra året där han under våren gjort ett ingrepp i en axel vilket gjorde att hans träning och uppbyggnadsperiod blev lite annorlunda än hur det brukar se ut, vilket såklart påverkade startan av säsongen för honom. Men ju längre in vi kommit i säsongen har vi sett hur duktig han är och vilka kvaliteter han besitter. Med sin storlek, placeringsförmåga och lugn ger han en riktigt trygghet i bakre leden, säger klubbchefen Anders Lundström på Skövdes hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare