Värvar från jumbon

 Värvar från jumbon

 

Laget var en slagpåse i stort sett hela säsongen och tvingades kvala sig kvar i ligan, men forwarden visade ändå upp sig från en positiv sida och gjorde framsteg.

Nu lämnar anfallaren Daniel Liiv Segeltorp för en återkomst i moderklubben Huddinge.

– Daniel visade tidigt ett intresse för att komma tillbaka till Huddinge, det är alltid extra roligt när spelare som har klubben som moderklubb vill hem igen. Daniel är en skridskostark spelare med mycket bra fart som skapar svårigheter för motståndarna. Han har en bra blick och har tagit fina kliv senaste säsongerna. Daniel kommer att vara en stor tillgång med sin fart, driv och ambition. Det ska bli väldigt roligt att se Daniel i en Huddingetröja i år igen, säger sportchefen Alexander Ytterberg på Huddinges hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare