Nyckelspelaren har bestämt sig – satsar vidare en tionde säsong

 Nyckelspelaren har bestämt sig – satsar vidare en tionde säsong

 

I nio raka säsonger har centern varit en väldigt viktig kraft i lagets offensiv, nu har han bestämt sig för att satsa vidare en tionde säsong i klubben.

Under torsdagen kunde Tranås presentera en kontraktsförlängning med centern Anders Skoog.

– En oerhört viktig förlängning med sin rutin, jämnhet och kvalité i spelet. Skoog betyder så klart mycket både på och utanför isen, har en hög lägstanivå och vet vad som krävs för att nå framgång. Hårt jobb, vara förberedd se möjligheter i att utveckla sig själv och laget. Har verkligen burit laget säsongen som varit, kommer den 10:e säsongen fortsätta vara en ledare och producera poäng, säger klubbchefen Stefan Fransson på Tranås hemsida.

 

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare