Trotjänaren och sex ytterligare lämnar truppen

 Trotjänaren och sex ytterligare lämnar truppen

 

Det kommer som hos de flesta andra klubbarna i Hockeyettan bli en hel del förändringar i Väsby inför kommande säsong.

Under onsdagskvällen tackade klubben av sju spelare. Trotjänaren Christian Holmblad tillsammans med Jesper Eliasson, August Hedlund, Victor Andersson, Felix Dahlgren, Manfred Ehlers och Jonathan Rodensjö.

– Homer är en fantastisk hockeyspelare och ännu bättre person som varit Väsby trogen under lång tid. Jag brukar säga att han är “en av de sista artisterna” på hockeybanan, en fröjd att se på när han var på spelhumör. Nu väntar nya utmaningar och möjligheter för hans familj som precis fått en liten dotter och där ska han nu lägga sitt fulla fokus. Jag vill även passa på att tacka de övriga spelarna för deras tid i Väsby, samtliga superkillar som jag önskar allt gott framöver. Dialog pågår också med övriga spelare och vi kommer börja presentera förlängningar och nyförvärv under nästa vecka, säger sportchefen Tom Tärnström på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare