#214 Nybro-beefen och stolta Kalmar

 #214 Nybro-beefen och stolta Kalmar

 

Säsongen är över på isen, men för Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund finns fortsatt hur mycket som helst att diskutera.

Vi snackar om Östersund som tog klivet upp i Hockeyallsvenskan, vad som gjorde att Hudiksvall och Nybro föll på mållinjen, ett klassiskt parodiklipp som fått nytt liv, Skoglunds beef med en uppretad supporterskara och en hel del annat från den nyss avslutade kvalserien.

Men givetvis fokuserar vi också på lagbyggen i ligan, kontroversen när Tyringe bytte till en rutinerad tränare, sportchefen vars förlängda kontrakt är en garant för framgång, nyckelpjäserna som skriver på för Troja, spännande målvaktspar, stjärnan som lägger skirdskorna på hyllan, en klubb som har fattat vad det handlar om att utmana mot starkt motstånd och Riksidrottsstyrelsens senaste slägga mot ligamodellen. Bland en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi analyserar förslaget till ny serieindelning inför säsongen 22/23 och funderar över vad de förflyttningar som sker kommer göra för klassen på de fyra serierna. Vilka är egentligen vinnarna och förlorarna när ett koppel av lag byter serie? Vi diskuterar i ”Den nya serieindelningen – så påverkar den klassen på serierna”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare