Succétränaren fortsätter vid rodret

 Succétränaren fortsätter vid rodret

 

Han var inget givet utropstecken när säsongen startade, men när allt sammanfattades kan han inte kallas något annat än succétränare. Nu förlänger coachen.

Det står klart att Thomas Maikkula ställer sig på bänken för Surahammar även nästa säsong.

– Jag trivs fantastiskt bra i föreningen och med alla runt omkring den. Jag och Kevin Lidström funkade mycket bra ihop. Jag har också haft ett mycket bra samarbete med sportchefen Jörgen Mähler, där vi förstår och respekterar varandra på ett bra sätt. Tycker också jag fått till en bra relation med spelarna där vi förstår och respekterar våra olika roller och kan prata på ett bra sätt med varandra om det mesta, säger han på Surahammars hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare