Forwarden blir kvar i Hockeyettan – förlänger kontraktet

 Forwarden blir kvar i Hockeyettan – förlänger kontraktet

 

Efter tre säsonger i KRIF valde forwarden att byta söderlag inför den gångna säsongen, nu har han bestämt sig för att stanna där han är.

Forwarden Erik Brissle förlänger med Tranås.

– Han hade en uppåtgående trend i spelet ju längre säsongen led. Han blev starkare i åkningen och visade i sin backchecking att det blev bättre möjligheter i spelvändningarna. Kommer till träningar och matcher med ett leende, vill verkligen något med hockeyn och det ska bli kul och inspirerande att se Brissle år 2 hos oss. Numera är han rutinerad och kommer vara ett ständigt hot för motståndarbackarna i vinter, säger klubbchefen Stefan Fransson på Tranås hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare