Den burduse målskytten skriver nytt kontrakt

 Den burduse målskytten skriver nytt kontrakt

 

De sju senaste säsongerna har han gjort sig känd som en burdust energispelande målskytt för moderklubben. Nu förlänger forwarden sitt kontrakt.

Det står klart att den nyttige anfallaren Alexander Henriksson lirar vidare i Skövde.

– Henriksson ville vi gärna ha kvar i laget. Med sin hårdhet, skott och storlek är han ett ett ständigt hot för motståndarna. Nu hade han en tuffare säsong rent målmässigt den gångna säsongen, men jag tror och vet att det är en revanschlysten H:sson vi kommer få se på isen kommande säsong. Efter att haft en säsong där det känns som det mesta träffat i ramvirket när han skjutit, så kommer han studsa tillbaka. Han är vältränad och känns oerhört motiverad för att starta den nya säsongen vilket känns jättebra, säger klubbchefen Anders Lundström på Skövdes hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare