#213 En stjärna på fansens nivå

 #213 En stjärna på fansens nivå

 

Ny vecka och nya Hockeyettan-snackisar för Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund att kasta sig över.

Vi snackar om den återvändande storstjärnan som är på fansens nivå, vad som skulle vara en spännande målvaktsvärvning till Karlskrona, Troja-Ljungbys start på lagbygget, spelaren som återvänder efter det känsliga uppbrottet och en sportchef som tycker det är en skyldighet att värva juniorer.

Men givetvis riktar vi också blickarna mot det drama som utspelar sig i kvalserien till Hockeyallsvenskan. Borde vi omvärdera synen på sex lag i kvalserien nu när det är så spännande och hur kommer det egentligen sluta? Hudik har dippat, Nybro är trygga och Östersund är on fire, men vad ska man säga om HC Dalen? Detta bland mycket annat i veckans avsnitt.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi funderar över förslaget på nytt serieupplägg för Hockeyettan som presenterades i veckan. Vilka är fördelarna och vilka är nackdelarna i det nya förslaget och hur borde det ha gjorts annorlunda? Vi diskuterar i ”Det nya serieupplägget – det är bra och det är uselt”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare