Keepern gör klart med lokalrivalen

 Keepern gör klart med lokalrivalen

 

I två säsonger har han vaktat kassen i Mörrum med gott resultat, kommande vinter ställer han sig istället mellan stolparna hos lokalrivalen.

Målvakten Emil Cederlund byter sida och har gjort klart med KRIF.

– Vi är mycket glada över att lyckats knyta till oss Emil som en av två målvakter nästa säsong. Emil har vi stött på många gånger och han kommer från en riktigt bra säsong i Mörrum, där vi fått se att han klarar olika typer av matcher. Han är en skolad målvakt som fått sin utbildning i Tingsryd. Vi kommer att ha ett ungt målvaktspar, men det är två målvakter som varit på nivån under några säsonger nu och planen här är såklart att dem kommer tävla med varandra och på så sätt kommer vi få ett bra målvaktsspel, säger tränaren och sportchefen Emil Ivansson på KRIFs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare