Gnuggaren gör klart för en ny säsong i söderserien

 Gnuggaren gör klart för en ny säsong i söderserien

 

Han värvades från Borås inför den gångna säsongen, nu står det klart att den användbare forwarden förlänger kontraktet.

Det blir en säsong till i KRIF för forwarden Rasmus Olofsson.

– Han har visat sig vara den spelaren som vi trodde, en spelare som alltid gör ett gediget arbete. Är bra i boxplay och gör sällan en dålig match. Han kan dessutom användas som både center och winge vilket är positivt. Rasmus har lyft sig under säsongens gång och både han och vi är övertygade om att det kommer bli bättre och bättre. Väldigt roligt att Rasmus väljer att fortsätta sin resa i KRIF, säger tränaren och sportchefen Emil Ivansson på KRIFs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare