Backen förlänger med succégänget

 Backen förlänger med succégänget

 

Ytterligare en nyttig pjäs från den gångna säsongens succétrupp har förlängt sitt kontrakt och stannar alltså även kommande vinter.

Under fredagen kunde Surahammar meddela att backen Sebastian Tellström Jovicic blir kvar i truppen.

– En grym säsong där vi gång på gång motbevisat alla experter. Vi har spelat en rolig hockey och har en lagmoral och en gemenskap som gör oss svårslagna. Det ska verkligen bli kul att köra här ett år till. Många spelare som stannar där vi kan bygga vidare på det vi redan har, men också en del nya ansikten på väg in som ska bli kul att lära känna. Det känns som att vi har något ännu bättre på gång och jag hoppas och tror att vi även nästa säsong ska kunna visa att ingen kan räkna bort Sura, säger han på Surahammars hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare