Succélaget värvar poängspruta

 Succélaget värvar poängspruta

 

Säsongen har precis tagit slut, men redan nu är jobbet med nästa säsongs trupp igång för succélaget.

Centern Tobias Boström manglade in 77 poäng (30+47) på 24 matcher för Grums i division 2 den gångna säsongen, men lånades också in till Surahammar och gjorde då fyra pinnar på två matcher. Nu väljer Sura att värva honom permanent till nästa säsong.

– Jag känner Tobias från min tid som sportchef i Sollefteå och vet att han är en smart och hårt arbetande center som är väldigt bra med puck. Tobias är en smart tvåvägsspelare, som definitivt kommer göra laget bättre. Han provade som sagt lite hos oss med sina två matcher i vintras och visade tydligt att han funkade bra på alla vis. Det känns bra att vi kom överens och att det blir spel här i Sura för Tobias nästa säsong, säger sportchefen Jörgen Mähler på Surahammars hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare