Klubben bekräftar – tränaren skriver treårskontrakt med rivalen

 Klubben bekräftar – tränaren skriver treårskontrakt med rivalen

 

Det som rapporterades av SLA tidigare under våren bekräftas nu av klubben. Det blir en tränare med tydlig koppling till den stora rivalen som tar över i båset.

Staffan Lundh som den här säsongen coachade Vimmerby är förmodligen främst förknippad med Mariestad på Hockeyettan-nivå, nu står det klart att han de kommande tre åren kommer träna den stora rivalen Skövde IK.

– Jättekul att Staffan väljer att satsa här med oss i SIK. Han är en mycket kompetent tränare med stor hockeyerfarenhet och står för en ishockey som vi tror kommer passa perfekt med våra tankar och idéer, säger klubbchefen Anders Lundström på Skövdes hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare