#210 Hurra för Hammers

 #210 Hurra för Hammers

 

Slutspelet är över och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund kan summera dramat och blicka framåt mot kvalserien.

Vi snackar om Troja-Ljungbys återkomst till Hockeyettan, klyschan om små marginaler, en slumrande silly season och kvalet till Hockeyettan där lagen från högre division tycks vara lite för starka, är det en trend?

Givetvis snackar vi också ner och analyserar de sex semifinalserierna. Vi funderar över favoriterna som hamnade i brygga, en kamera som hamnade i ett hörn, känslorna kring historiska Halmstad Hammers, topplag som gjorde sitt jobb och massa annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi tittar närmare på den stundande kvalserien. Vi går igenom de sex lagen som nu ska göra upp om en plats i Hockeyallsvenskan, analyserar deras förutsättningar och försöker avge ett tips kring hur det kommer sluta. Vi diskuterar i ”Så slutar kvalserien”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare