Trotjänaren förlänger – klar för elfte säsongen

 Trotjänaren förlänger – klar för elfte säsongen

 

Forwarden har blivit en självklar del av truppen, en spelare som alltid går i bräschen och så kommer det förbli även kommande säsong.

Trotjänaren Sebastian Magnusson har skrivit på för sin elfte säsong i KRIF.

– Såklart en viktig förlängning. Han har varit här i många år, och varit med om mycket och den erfarenheten betyder mycket för en grupp. En spelare som är tuff att möta och ger oss energi och han ger oss en offensiv tyngd som alla lag behöver. En ledare på och utanför isen som hjälper våra yngre killar på ett bra sätt. Vi ser fram emot att se Basse på isen nästa säsong också, säger tränaren och sportchefen Emil Ivansson på KRIFs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare