Tränaren får inte förlängt efter tunga säsongen

 Tränaren får inte förlängt efter tunga säsongen

 

Efter två säsonger vid rodret som båda slutat med jumboplaceringar i Allettan södra får tränaren inte något nytt förtroende.

När Fredrik Ljunggrens kontrakt går ut i månadsskiftet mars/april kommer Skövde inte att förlänga det utan istället ge sig ut på jakt efter en ny tränare.

– Fredrik har jobbat hårt för laget under två säsonger och är en bra tränare. Han har fått två speciella säsonger i o m pandemin och har tacklat detta på ett jättebra sätt och hanterat den svåra pandemisituationen vi alla ställts inför. Vi skiljs åt helt odramatisk, men vi har kommit fram till beslutet att skifta på tränarposten och därför kommer Fredrik att lämna sitt uppdrag när kontraktet går ut nu vid månadsskiftet. Angående tränare till kommande säsong så återkommer vi inom kort, säger klubbchefen Anders Lundström på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare