#208 Äntligen slutspelstider

 #208 Äntligen slutspelstider

 

Äntligen går säsongen in i sitt mest spännande skede och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund blickar framåt mot slutspel och kval.

Vi snackar om kaoset i Hanhals, de stundande kvalserierna till Hockeyettan, problemet med lag som sent bestämmer sig för att avstå kval och Hockeyettan-gäng som lever lite farligt. Men vi analyserar förstås också vad som blev avgörande i den gångna veckans play-in-serier och fokuserar på överraskningarna i valproceduren inför de stundande kvartsfinalerna.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi tittar närmare på de stundande kvartsfinalerna. Vi går igenom samtliga åtta matchserier med analyser och tips kring hur det kommer sluta. Vi diskuterar i ”Så slutar kvartsfinalerna”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare