Backen gör klart för en fortsättning

 Backen gör klart för en fortsättning

 

Efter en fjolårssäsong där han studsade fram och tillbaka på lån mellan olika Hockeyettan-klubbar har den kreative backen hittat en stabilitet i söderserien den här säsongen och nu stannar han i klubben.

Försvarsspelaren Karl Jonsson har förlängt sitt kontrakt med HC Dalen.

– Karl har gjort det bra under säsongen och har framförallt mot slutet av säsongen tagit flera steg framåt och blivit en viktig spelare i vår backbesättning. Han har mycket kvar att visa upp och det är vi säkra på att vi kommer att få se framöver, samtidigt som det är en go kille och det är personer som Karl som vi vill ha i HC Dalen och gärna jobba vidare med, säger tränaren och sportchefen Per Gustafsson på HC Dalens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare