#207 Det havererande Blekinge

 #207 Det havererande Blekinge

 

Säsongen går in på sitt upplopp och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund diskuterar de största snackisarna från Hockeyettan.

Vi snackar om den dramatiska upplösningen i den norra vårserien, lagen som har spelat klart för säsongen, hur avgörande det kan bli med straffar och tränarsprakningen i Piteå. Samtidigt riktar vi spotlight mot det havererande hockeylandskapet Blekinge där klubbarna underpresterar sportsligt och har det kämpigt även vid sidan av isen.

Vi snackar viktiga kontraktsförlängningar, leker med scenariot att Östersund i kölvattnet av förbundets bojkotthantering skippar sista omgången i Kiruna och siar om upplösningen av den södra Allettan där Kalmar jagar Nybro i kampen om seriesegern. Bland mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi tittar närmare på det kommande play-in-spelet. Vi funderar över matchserierna Teg-Wings och Halmstad-Tranås, lyfter fram fördelar och nackdelar hos de olika lagen och avger vårt facit över hur det kommer sluta. Vi diskuterar i ”Så slutar play-in”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare